بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

عصبانیت عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی از مسیحیان ایران

عصبانیت عناصر وابسته به رژیم صهیونیستی از مسیحیان ایران در پی برگزاری آیین چهلم شهادت رهبر شهید انقلاب در کلیسای سرکیس، مزدوران رسانه‌ای اسرائیل با اعتراض به این مراسم، وطن‌فروشی بی‌سابقه‌ای از خود نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 12
کد خبر: ۳۰۵۶۰۱

به گزارش راهبردمعاصر، آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر شهید انقلاب اسلامی در کلیسای سرکیس سه روز پیش برگزار شد.

در پی برگزاری مراسم یادبود رهبر شهید انقلاب از سوی ارامنه در کلیسای سرکیس مقدس، مزدوران رسانه‌‎ای وابسته به رژیم صهیونیستی در قالب مسیحیان صهیونیست فارسی زبان، اعتراض و مخالفت خود با این مراسم را ابزار کردند.

نکته قابل توجه آنکه این افراد هیچ گاه دلبستگی اقلیت‌های مذهبی، به خصوص ارامنه را به خاک ایران و مردم آن درک نخواهند کرد، چرا که اگر اندکی شرف داشتند از دشمنان ایران و قاتلان فرزندان این مرز و بوم حمایت نمی‌کردند.

این حجم از وطن فروشی و خیانت که از سوی مسیحیان صهیونیست فارسی زبان دیده می‌شود، در تاریخ سابقه ندارد!

در این مراسم سبوه سرکیسیان خلیفه ارامنه تهران تاکید کرده بود که آیت‌الله خامنه‌ای رهبر عظیم الشأن انقلاب ۳۷ سال مسئولیت رهبری را به خوبی ایفا کرد و با غیرت مثال زدنی اجازه نداد تمامیت ارضی ایران به خطر بیفتد. او را یک میهن دوست واقعی دیدیم.

خلیفه ارامنه همچنین به روابط حسنه رهبر شهید انقلاب اشاره کرده بود که آیت‌الله خامنه‌ای با خانواده‌های شهدای ارامنه و دیگر شهدا دیدار می‌کرد و این کار ایشان بسیار دلگرم کننده بود، ایشان کنار خانواده‌های شهدا می‌نشستند و سخنان آنان را می‌شنیدند و در غم آنان شریک می‌شدند.

علاوه بر این خلیفه ارامنه تهران تأکید کرده بود که جمهوری اسلامی ایران و جامعه ایران رهبر بزرگ و خردمندی را از دست داد./مشرق

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار